Frequently asked questions
  • Error 17
    Error 17 duidt op een probleem met de accuaansluiting of op een situatie waarin de accu geen stroom levert.  Probeer het probleem op te lossen door deze st... Lees meer
  • Error 19
    Error 19 duidt op een intern communicatieprobleem met de accu. Probeer het probleem op te lossen door deze stappen te volgen. 1. Zorg ervoor dat je fie... Lees meer
  • Error 20
    Error 20 geeft aan dat de accu plotseling is uitgevallen. Probeer het probleem op te lossen door deze stappen te volgen. 1. Zorg ervoor dat je fiets geüpd... Lees meer
  • Error 21
    Error 21 treedt op wanneer de fiets de laadkabel niet herkent. Probeer het probleem op te lossen door deze stappen te volgen. 1. Zorg ervoor dat je fie... Lees meer
  • Error 40
    Error 40 kan optreden als je de belknop lange tijd ingedrukt houdt, of wanneer je deze te vaak achter elkaar indrukt. De error kan ook optreden als er wat... Lees meer
  • Error 41
    Error 41 kan optreden als je de Turbo Boost-knop lange tijd ingedrukt houdt, of wanneer je deze te vaak achter elkaar indrukt. De error kan ook optreden a... Lees meer
  • Error 44
    Deze error kan optreden als je fiets niet goed kan communiceren met de E-shiftter, of wanneer de E-shifterkabel niet goed is verbonden. Probeer het prob... Lees meer
  • Error 54
    Error 54 geeft aan dat je fiets de interne SIM-kaart niet herkent. 1. Zorg ervoor dat je fiets geüpdatet is naar de nieuwste firmware - je kunt dit contro... Lees meer
  • Ik kan het voorwiel niet op mijn fiets monteren, wat moet ik doen?
    Wanneer je moeite hebt met het plaatsen van het voorwiel, controleer dan of de remklauw volledig open staat zodat de remschijf tussen de remblokken past. Vo... Lees meer
  • Ik kan het voorwiel niet op mijn fiets monteren, wat moet ik doen?
    Wanneer je moeite hebt met het plaatsen van het voorwiel, controleer dan of de remklauw volledig open staat zodat de remschijf tussen de remblokken past. Vo... Lees meer
  • Hoe weet ik welke firmwareversie op mijn fiets is geïnstalleerd?
    Je kunt de firmwareversie van je fiets bekijken door naar de Instellingen-tab in de VanMoof App te gaan. Als je helemaal naar beneden scrolt kun je zien wel... Lees meer
  • Hoe installeer ik een nieuwe firmware-update?
    Zodra er een nieuwe firmwareversie beschikbaar is, ontvang je een melding in de VanMoof App – je ziet dan een uitroepteken op het instellingenicoon. Om de ... Lees meer
  • Hoe reset ik de VanMoof S3 & X3?
    De meeste technische problemen kunnen worden opgelost met een snelle reset. Om je fiets te resetten hoef je alleen maar de aan/uit-knop aan de onderkant van... Lees meer
  • Mijn E-shifter maakt geluid, is dat normaal?
    De E-shifter kan tijdens het rijden of schakelen een zacht, zoemend geluid maken. Dit wordt veroorzaakt door de beweging van de interne mechanische onderdel... Lees meer