Het VanMoof Kicklock maakt het super makkelijk om de VanMoof S3 & X3 veilig te parkeren. Het enige dat je hoeft te doen is de fiets op zijn standaard te plaatsen en de knop bij de achter as in te drukken. Dit zet de fiets automatisch op slot en activeert het VanMoof alarm systeem. Bij terugkomst schakelt het alarm automatisch uit wanneer de fiets via de bluetooth van jouw telefoon jouw identiteit heeft bevestigd.