We helpen graag!

Op dit moment ontvangen we meer vragen dan gebruikelijk waardoor onze reactie langer duurt dan gewoonlijk. Ons support team doet er alles aan om alle vragen binnen 14 dagen te antwoorden.

Wanneer je hulp nodig hebt raden we aan om eerst onze FAQs te raadplegen – waar we alle meest gestelde vragen beantwoorden.

S3 and X3 Informatie    Peace of Mind - Maintenance
Informatie over een bestelling
Peace of Mind - Theft
Informatie over betalingen
App Informatie
Informatie over reparaties  Test Rides

Je kunt ons ook via email bereiken, ons bellen via een van onze telefoonnummers, of langs gaan bij een van onze brand stores.

Laat je fiets aan huis repareren door onze mobiele Bike Doctors

We testen ons nieuwe Bike Doctor Network momenteel in Amsterdam en Berlijn. Dat betekent dat je een Bike Doctor kunt aanvragen die bij jou thuis langskomt om je te helpen met je fiets.

Deze service is momenteel alleen beschikbaar in Amsterdam en Berlijn voor fietsers met een VanMoof S3 of X3, een Electrified S2 of X2, of een Smart X of S. Onze mobiele Bike Doctors kunnen je helpen bij een lekke band, het afstellen van je rem, het monteren van je fiets (alleen voor de VanMoof S3 of X3!) of algemene fietscontroles.

Klik hier om je Bike Doctor-afspraak te boeken

Openingstijden Europa (CEST)

Ma - Vrij:           9:00 - 17:30

Zat - Zo:          10:00 - 17:30

Tel:      +31 (0) 20 205 10 79

E-mail ons

Openingstijden Verenigde Staten (EST)

Ma - Zo:           10:00 - 17:00

Tel:           +1 (855) 808 1100

E-mail ons

Openingstijden  Japan

Ma:                         Gesloten

Tue - Sun:        11:00 - 19:00

Tel:            +81 03 6812 9650

E-mail ons

Klik hier

Klik hier