De meeste technische problemen kun je oplossen door je fiets even opnieuw op te starten. In deze video zie je hoe je handmatig je Electrified S2 & X2 kunt resetten als de elektronica vastloopt.

Je kunt je fiets resetten met de reset-knop. Deze bevindt zich onder de bovenbuis van je fiets, in een klein rond gaatje aan de voorzijde van het luidsprekerrooster. Gebruik een pen of paperclip en houd de resetknop ingedrukt totdat je een klik hoort. Je fiets is nu gereset en zou normaal moeten functioneren.