Niet alle verbindingen duren eeuwig ...

Android-app -
Check de onderstaande punten om de verbinding te hestellen:
Zorg dat je de meest recente appversie hebt die beschikbaar is in de Play Store.
Zorg dat het apparaat zich dicht genoeg bij de fiets bevindt.
Zorg ervoor dat je zeker bent dat er geen ander apparaat is verbonden met de fiets.
Schakel bluetooth uit en in.
Zorg ervoor dat locatie gebruik is toegestaan en dat locatiediensten zijn ingeschakeld.
Zorg ervoor dat accu-optimalisatie is uitgeschakeld voor onze app (https://dontkillmyapp.com).
Controleer of de fiets is opgeladen.
Start de telefoon opnieuw op.
Reset de fiets.
Verbreek de verbinding met alle via bluetooth verbonden apparaten.
Controleer of je bent ingelogd op het account met de fiets waarmee je verbinding probeert te maken.
Probeer verbinding te maken met een ander apparaat.

iOS-app -

Check de onderstaande punten om de verbinding te hestellen:
Zorg dat je de meest recente appversie hebt die beschikbaar is in de App Store.
Zorg dat je smartphone zich dicht genoeg bij de fiets bevindt.
Zorg dat er geen apparaat verbonden is met de fiets, of verbinding probeert te maken.
Schakel bluetooth uit en in.
Controleer of de fiets is opgeladen.
Open de app opnieuw.
Start de telefoon opnieuw op.
Reset de fiets.
Verbreek de verbinding met alle via bluetooth verbonden apparaten.
Schakel de Apple Watch-app uit (zet hem in de vliegtuigstand).
Controleer of je bent ingelogd op het account met de fiets waarmee je verbinding probeert te maken.
Probeer verbinding te maken met een ander apparaat.