Je kunt de levertijd voor een bepaald model en kleur inzien tijdens het afrekenen van je fiets op onze website.

Kies eerst je land van levering (rechterbovenhoek van de homepage), en klik daarna op de ‘Bestel nu’-knop. De huidige levertijden kun je onder de afbeelding van de fiets vinden.

Heb je je nieuwe fiets al besteld? In dat geval kun je de laatste updates over je bestelling in je Mijn VanMoof-account bekijken.