Als je fiets in verkeerde handen terechtkomt, zijn er twee manieren om de diefstal te melden:

1. Open de VanMoof App en ga naar je profiel (rechtsonder). Selecteer de gestolen fiets en klik op 'Report Stolen'.
  2. Log in op je My VanMoof account en klik op ‘Diefstal melden’. Selecteer de fiets die is gestolen en bevestig de diefstal.

Zodra jouw fiets als gestolen is geregistreerd zullen de elektronische features in je fiets worden uitgeschakeld, zodat jouw fiets onbruikbaar wordt voor dieven. Tevens wordt automatisch het tracking systeem geactiveerd om de locatie van je fiets te bepalen en sturen de tracking link binnen 24 uur naar je op.

Als je jouw gestolen fiets vindt, maak je weer opnieuw verbinding met de app. Wij kunnen dan zien dat jij weer verbinding hebt gemaakt en zorgen ervoor dat de tracking van je fiets wordt uitgeschakeld.