Error 40 kan optreden als je de belknop lange tijd ingedrukt houdt, of wanneer je deze te vaak achter elkaar indrukt. De error kan ook optreden als er water in de knop is gekomen.

Zorg ervoor dat je fiets geüpdatet is naar de nieuwste firmware. Probeer je fiets vervolgens te resetten door de knop aan de onderkant van de bovenbuis acht seconden lang in te drukken en weer los te laten.

Als dit niet werkt, is de knop misschien vast komen te zitten. Probeer deze stappen:

• Controleer of de knop het belgeluid maakt
  • Controleer of je de fiets met de belknop uit de slaapstand kunt halen
  • Controleer of je je fiets van het slot kunt halen met je back up code

Als de knop niet werkt voor bovenstaande zaken, neem dan contact op met ons supportteam.