Error 41 kan optreden als je de Turbo Boost-knop lange tijd ingedrukt houdt, of wanneer je deze te vaak achter elkaar indrukt. De error kan ook optreden als er water in de knop is gekomen.

Probeer het probleem met deze stappen op te lossen:
1. Zorg ervoor dat je fiets geüpdatet is naar de nieuwste firmware – je kunt dit controleren in de app-instellingen. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, installeer deze dan.

2. Reset je fiets door de knop aan de onderkant van de bovenbuis acht seconden lang in te drukken en weer los te laten.

3. Als dit niet werkt, is de knop misschien vast komen te zitten. Probeer de Turbo Boost-knop in te drukken en vast te houden terwijl je fiets is ontgrendeld en stilstaat. Je zou het vermogensniveau moeten kunnen zien veranderen op het Matrix Display.

Als je het vermogensniveau niet ziet veranderen, moet de Turbo Boost-knop wellicht worden vervangen. Neem dan
 contact op met ons supportteam.