Deze error kan optreden als je fiets niet goed kan communiceren met de E-shiftter, of wanneer de E-shifterkabel niet goed is verbonden.

Probeer het probleem met deze stappen op te lossen:

1. Controleer of de E-shifterkabel goed is verbonden.

2. Zorg ervoor dat je fiets geüpdatet is naar de nieuwste firmware – je kunt dit controleren in de app-instellingen. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, installeer deze dan.

3. Reset je fiets door de knop aan de onderkant van de bovenbuis acht seconden lang in te drukken en weer los te laten.

Als je last blijft houden van deze error, neem dan contact op met ons supportteam.