Het spijt ons te horen dat je je bestelling wilt annuleren. Annuleringen zijn mogelijk tot het moment dat ons magazijnteam jouw bestelling verzendklaar gaat maken. Je kunt jouw bestelling annuleren in je My VanMoof-account. Login op je My VanMoof-account en navigeer naar 'Bestellingen & Facturen'. Klik op de knop 'Bestelling annuleren' en volg de stappen. Als je deze knop niet ziet, hebben wij je bestelling al klaargemaakt voor verzending en is annuleren helaas niet meer mogelijk. Als je toch wilt annuleren, neem dan contact op met ons supportteam.

Zodra je annulering is bevestigd, ontvang je je geld binnen 14 dagen terug op de rekening die je hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Heb je je fiets ontvangen, maar ben je er niet van overtuigd dat het de goede keuze is voor jou? Meer informatie over hoe je je fiets kunt retourneren vind je hier.