Error 17 duidt op een probleem met de accuaansluiting of op een situatie waarin de accu geen stroom levert.

Probeer het probleem op te lossen door deze stappen te volgen.

1. Zorg ervoor dat je fiets geüpdatet is naar de nieuwste firmware.

2. Reset je fiets door de knop aan de onderkant van de bovenbuis acht seconden lang in te drukken en weer los te laten.

Als je last blijft houden van dit probleem, neem dan contact op met ons supportteam.