Error 19 duidt op een intern communicatieprobleem met de accu.

Probeer het probleem op te lossen door deze stappen te volgen.

1. Zorg ervoor dat je fiets geüpdatet is naar de nieuwste firmware - – je kunt dit controleren in de app-instellingen. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, installeer deze dan.

2. Reset je fiets door de knop aan de onderkant van de bovenbuis acht seconden lang in te drukken en weer los te laten.

Als je last blijft houden van dit probleem, neem dan contact op met ons supportteam.