Error 21 treedt op wanneer de fiets de laadkabel niet herkent.

Probeer het probleem op te lossen door deze stappen te volgen.

1. Zorg ervoor dat je fiets geüpdatet is naar de nieuwste firmware - – je kunt dit controleren in de app-instellingen. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, installeer deze dan.

2. Probeer de stekker uit het stopcontact te halen en de oplaadkabel weer aan te sluiten.

Als je last blijft houden van dit probleem, neem dan contact op met ons supportteam.