Je kunt de huidige firmwareversie van je fiets bekijken in de VanMoof App, bij de Instellingen. Scroll helemaal naar beneden om te zien welke firmwareversie op je fiets is geïnstalleerd - je kunt daar ook zien of er een nieuwe versie beschikbaar is.

Onze firmware-updates worden in batches uitgerold, om ervoor te zorgen dat iedereen de update vlot kan installeren. Dit kan betekenen dat een andere fietser de update eerder in de app ziet verschijnen dan jij. Als je de update nog niet in je app ziet, wacht dan tot je een melding krijgt.