We laten het in de VanMoof app weten als er een nieuwe firmware-update beschikbaar is - je ziet dan een uitroepteken op het instellingenicoon. Onze firmware-updates worden in batches uitgerold, om ervoor te zorgen dat iedereen de update vlot kan installeren. Dit kan betekenen dat een andere fietser de update eerder in de app ziet verschijnen dan jij. Als je de update nog niet in je app ziet, wacht dan tot je een melding krijgt.

Om de nieuwe firmware te installeren, ga je naar je instellingentab en volg je de instructies. Zorg ervoor dat je fiets verbonden blijft met je fiets via Bluetooth tijdens het update-proces. De firmware wordt niet geüpdatet als de verbinding tussentijds wordt verbroken.