Zodra er een nieuwe firmwareversie beschikbaar is, ontvang je een melding in de VanMoof App – je ziet dan een uitroepteken op het instellingenicoon.

Om de nieuwe firmware te installeren, ga je naar je instellingentab en volg je de instructies. Zorg ervoor dat je fiets verbonden blijft met je fiets via Bluetooth tijdens het update-proces. De firmware wordt niet geüpdatet als de verbinding tussentijds wordt verbroken.