Onze ontwikkelaars werken voortdurend aan het verbeteren van de functies en prestaties van je fiets via firmware-updates. Onze firmware-updates worden in batches uitgevoerd om te zorgen dat alle riders deze soepel en probleemloos kunnen installeren. Dit kan betekenen dat de update voor een andere rider eerder beschikbaar is in de app dan voor jou. Als je de update nog niet in je app ziet, heb dan nog even geduld – je zult de update snel zien verschijnen.