Je kunt de volledige instructies voor het monteren van het voorwiel aan je fiets [hier] vinden.

Om de motorkabel aan te sluiten:

• Laat de motorkabel tussen de motor en de spatbordbeugel lopen.
  • Lijn de pijlen van de motorkabel uit en klik ze in elkaar. Steek de kabel vervolgens zo ver mogelijk in de voorvork.
  • Pak de motorkabelafdekking en de bijbehorende twee bouten.
  • De motorkabel hoeft maar een beetje in de voorvork te worden geschoven. Als je de kabel niet te pakken kunt krijgen, kun je de kabel in de vork steken met een naaldtang.
  • Plaats de afdekking over de opening en zet deze vast met de bouten en inbussleutel 3. Draai de eerste bout een beetje aan om de afdekking op zijn plaats te houden en draai vervolgens de andere bout in en vast.
  • Draai beide bouten vast om ervoor te zorgen dat de afdekking goed vastzit.

Een video van de laatste twee stappen vind je hieronder.