Als je fiets, nadat je deze uit de doos hebt gehaald, niet aangaat of geen verbinding maakt met je telefoon, is de accu wellicht leeg. Laad je fiets op en reset deze om hem uit de slaapstand te halen.

Daarna kun je je fiets registeren in de VanMoof-app. Zorg ervoor dat je de VanMoof-app in de privacyinstellingen van je telefoon toegang geeft tot Bluetooth. Als je verbindingsproblemen hebt, volg dan deze instructies.

Als je nadat je deze stappen hebt gevolgd nog steeds problemen ervaart, neem dan contact op met ons
supportteam.