In deze video zie je hoe je het Kick Lock van je VanMoof S3 & X3 vervangt. Deze video kan ook voor de VanMoof S2 & X2 worden gebruikt. Je kunt het stappenplan ook onder de video vinden.

1. Leg je gereedschap klaar

• Je hebt een pijptang, een 2mm inbussleutel en een antidiefstal torx-sleutel T-25 nodig die is (meegeleverd met het nieuwe Kick Lock).
  • Keer de fiets voorzichtig ondersteboven nadat je het achterwiel gedemonteerd hebt.

2. Verwijder het Kick Lock

• Houd de dop van de Kick Lock vast met een 2mm inbussleutel en vergrendel het Kick Lock.
  • Houd de pin vast met een pijptang en draai de dop tegen de klok in met een 2mm inbussleutel.
  • Verwijder de twee bouten van de Kick Lock-module met behulp van anti-diefstal torx-sleutel T-25.
  • Verwijder de Kick Lock-module, trek de kabel voorzichtig uit het frame, en trek de stekker eruit.

3. Test het nieuwe Kick Lock

• Steek de Kick Lock-pin erin als deze nog niet is geplaatst en sluit de nieuwe Kick Lock-module aan.
  • Ontgrendel je fiets en wacht op de timer, en druk het Kick Lock eruit. Je fiets zou dan ontgrendeld moeten worden.
  • Vergrendel het Kick Lock daarna opnieuw.

Als het niet lukt om je fiets te ontgrendelen, neem dan contact op met ons supportteam.

4. Installeer het nieuwe Kick Lock

• Breng de kabel weer aan in het frame.
  • Plaats de nieuwe Kick Lock-module.
  • Plaats de twee bouten weer terug en draai ze lichtjes aan met de antidiefstal torx-sleutel T-25.
  • Draai deze vervolgens stevig vast met de pijptang en een 2mm inbussleutel.

Meer hulp nodig? Neem contact op met ons supportteam.