Fietsers die op dit moment niet in de VS wonen, maar wel de instellingen voor de VS gebruiken, kunnen dit blijven doen tot ze in de VanMoof-app op ‘reset region settings’ drukken. Gebruikers buiten de VS die hun fiets na 17 november kopen, hebben geen toegang tot deze regio-instelling. Wij raden alle fietsers sterk aan op ‘reset region settings’ te drukken. Zo zorg je ervoor dat je voldoet aan de lokale wet- en regelgeving.