Je kunt de geregistreerde eigenaar van een fiets wijzigen in je Mijn VanMoof-account. Klik in het menu op 'Mijn fietsen' en navigeer naar 'Wie mag er op [fietsnaam] rijden'.

Klik op het kruisje achter de naam van de eigenaar en bevestig de verwijdering. Na bevestiging wordt de fiets uit je Mijn VanMoof-account en de VanMoof-app verwijderd.

Nadat je jezelf hebt verwijderd als eigenaar van de fiets, ontvang je een e-mail met een nieuwe validatiecode. Deel deze code met de nieuwe eigenaar zodat hij/zij de fiets kan registreren op zijn/haar eigen Mijn VanMoof-account.