In verband met de huidige coronamaatregelen moet je vooraf een afspraak maken. Je kunt een reparatie-afspraak boeken bij je dichtstbijzijnde Brand Store, Service Hub of Certified Workshop vanuit je My VanMoof-account. Klik op ‘Mijn fiets’, en klik daarna op de ‘Vind een oplossing’-knop onder de fiets die je wilt laten repareren, en volg de stappen.

Je dichtstbijzijnde Brand Store kan je ook helpen een afspraak te boeken. Neem
hier contact op met je dichtstbijzijnde Brand Store.

Mobiele Bike Doctor
Wij komen naar jou: onze mobiele Bike Doctors is beschikbaar in Amsterdam. Lees hier meer over deze service.