Als je fiets niet soepel schakelt, zorg er dan voor dat je fiets geüpdatet is naar de nieuwste firmware. Probeer je fiets daarna te resetten.

Als dat niet werkt, wijzig dan de schakelinstellingen in de VanMoof App in een van de voorinstellingen: "Flat" (Vlak) of "Hilly" (Heuvelachtig).

Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met onze support afdeling. Onthoud - tijdens het fietsen is het normaal om een zachte klik van de E-shifter te horen. Lees er hier meer over.