Er zijn een paar redenen waarom je fiets misschien niet aangaat:

• Je fiets is niet verbonden met je telefoon
    Als je fiets niet met je telefoon verbonden is via Bluetooth, zal deze niet automatisch aan worden gezet. Ga naar je Bluetooth-instellingen en kijk of je fiets met je telefoon is verbonden.

• Je fiets staat in "shipping mode".
    Als je je fiets een paar dagen niet hebt gebruikt, is het mogelijk dat je fiets weer in de "shipping mode" is gegaan. Leg je fiets eerst een tijdje aan de lader, en geef je fiets hierna een korte reset om deze weer aan te zetten.

• Je accu is leeg
    Je fiets gaat niet aan als de accu niet is opgeladen! Laad de accu op en probeer je fiets dan opnieuw aan te zetten.