Bij de lancering van dit programma hebben we een persoonlijke referralcode toegevoegd aan de My VanMoof-accounts van alle VanMoof S3 & X3-, VanMoof S2 & X2-, VanMoof Electrified-, VanMoof Smartbike- en VanMoof+-riders.

Net je eerste fiets besteld? Ongeveer twee weken nadat je fiets is bezorgd, wordt het Rider Referral-programma automatisch geactiveerd in je My VanMoof-account.