Ga naar VanMoof.comSelecteer de VanMoof S3 of X3, en voeg naar keuze Peace of Mind-dekking en/of accessoires naar keuze toe. Voeg de referralcode toe bij het afrekenen en klik op 'Toepassen'. Je korting zal dan worden toegepast op de accessoires en/of de Peace of Mind-dekking in je winkelwagen. Zorg ervoor dat de korting correct is toegepast voordat je je  aankoop afrondt - we kunnen de code niet op een later moment toepassen. De korting is alleen van toepassing bij aankoop van een VanMoof-fiets en accessoires of Peace of Mind-dekking in dezelfde bestelling.

Heb je je fiets net besteld, dan wordt het Rider Referral-programma ongeveer twee weken nadat je fiets is bezorgd geactiveerd. Als je je voor de VanMoof-nieuwsbrief hebt aangemeld, zie je de code vanzelf in je inbox verschijnen.