We hebben ons Referralprogramma gelanceerd om onze riders te bedaanken voor het delen van hun ervaringen. Gebruik voor commerciële doeleinden, advertenties, couponwebsites, spam of het betalen voor het gebruik van de codes, zal ertoe leiden dat je referralcode wordt gedeactiveerd en je tegoed wordt ingehouden.

OKÉ
Je eigen YouTube-channel
Sociale media (geen ads)
Informatieve- of fanwebsites

NIET OKÉ
Advertenties
Spam
Couponwebsites
Alles wat irritant of misleidend is


Op dit moment testen we dit programma met een select groepje rijders, je kan onze disclaimer hier lezen.