Je kunt je VanMoof-tegoed gebruiken in onze online-[store] of in een VanMoof brandstore.

Je tegoed kan voor een volledige bestelling of (als korting) als deel ervan gebruikt worden voor:

• De VanMoof S3 & X3 e-bikes

• Accessoires

• Peace of Mind-dekking (let op, je kunt Peace of Mind-dekking alleen voordat deze is afgeleverd aan een fiets toevoegen. Als je fiets al is geleverd, kun je geen Peace of Mind meer toevoegen).

• VanMoof Outlet-bestellingen

Je tegoed kan niet gebruikt worden voor:

• Reparaties bij de Bike Doctor

• Verzendkosten