Gebruik een van de drie manieren om je fiets te ontgrendelen. Als Touch Unlock of het ontgrendelen met je telefoon niet werkt, is er mogelijk een verbindingsprobleem tussen de app en je fiets. Probeer je app opnieuw op te starten en zorg ervoor dat de Bluetooth van je telefoon aanstaat en verbonden is met je fiets. Als dit niet werkt, kun je proberen het verbindingsprobleem op te lossen door onderstaande instructies te volgen.

Als er geen actieve verbinding is tussen je telefoon en je fiets, kun je je fiets nog steeds ontgrendelen met je ontgrendelingscode.

Als je nog steeds problemen ondervindt met het ontgrendelen van je fiets, neem dan contact op met ons supportteam.