Is je fiets vermist? Volg dan deze stappen om de Verloren-modus in te schakelen in de Find My-app.

Stap 1

Tik op je fiets in de Find My-app. Scroll door de gegevens van je fiets totdat je 'Geef op als verloren' ziet. Tik op ‘Activeren’, lees 'Wat zijn de volgende stappen?' en tik op 'Ga door'.

Stap 2

Voer je telefoonnummer in en tik in het volgende scherm op 'Activeren' om de Verloren-modus in te schakelen.

Houd er rekening mee dat dit niet hetzelfde is als het melden van diefstal van je fiets. Als je fiets is gestolen, kun je dit melden via de VanMoof App of je My VanMoof-account