Deel het onweerstaanbare gevoel van rijden op je VanMoof door gebruik te maken van onze deel-feature in de app. Je kunt vrienden en familie (max. 100 gasten) uitnodigen om je fiets via hun eigen account te gebruiken. Dit geeft hun de vrijheid om hun voorkeuren zelf te beheren.

De feature om je fiets te delen, is alleen mogelijk met de VanMoof S3 & X3. Zorg dat je de laatst beschikbare app- en firmwareversie gebruikt.

Hoe deel ik mijn fiets?

Als fietseigenaar, kun je jouw fiets met iedereen delen die een VanMoof-account heeft. Jouw gast kan hier gemakkelijk een gratis account aanmaken. Om de fiets te gebruiken, moet je gast ook de VanMoof-app gedownload hebben.

Klaar om te delen? Ga naar ‘My bikes’ in je VanMoof-app, tik op ‘Bike sharing' en volg de stappen. Je kunt een duur instellen of je fiets voor onbepaalde tijd delen - maar maak je geen zorgen, wat je ook selecteert, je kunt het altijd op een later tijdstip wijzigen. De gastrider ontvangt een uitnodiging per e-mail en kan direct gebruik maken van je fiets.

Goed om te onthoudenGoed om te onthouden: deel je drie-cijferige ontgrendelcode met je gast.

Wat kunnen gastriders doen op mijn fiets?

De gastrider heeft toegang tot de motorondersteuning, versnellingen, lichten en geluidsinstellingen. Ze kunnen de ontgrendelcode niet wijzigen.

Als je Apple Find My hebt ingeschakeld, kan jouw gastrider dit tijdelijk uitschakelen om de privacy te beschermen. Wanneer je jouw fiets terug hebt, kun je het weer gemakkelijk inschakelen door dubbel op de power button te klikken.